Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Xiaomi Pad 6 için ilk bilgiler geldi

Xiaomi Pad 6 için ilk bilgiler geldi

haber haber -
13 0

Android tabletlerin kendi arasında çok sıkı bir rekabet olmadığını söyleyebiliriz. Tüketiciler, bir tablet alırken genellikle ekrana ve deneyime öncelik veriyor. Xiaomi, deneyim konusunda kendini geliştirmeye en çok çabalayan şirketlerden biri. MIUI arayüzünü sürekli sade ve işlevsel hale getirmeye çalışıyorlar. MIUI’ı tabletlerde de kullanmaları, şirketi tablet piyasasına itiyor. Xiaomi’nin bir süredir sessiz olduğu tablet piyasasındaki yeni oyuncağı Xiaomi Pad 6 için ilk detaylar geldi.

Xiaomi’nin yakın zamanda duyuracağı düşünülen tableti Xiaomi Pad 6, selefinin başarısını sürdürmeye odaklanacak. Xiaomi Pad 5, Çinli şirketin uzun süredir sessiz kaldığı tablet piyasasında yeni bir çığlıktı. Pad 5 ile iyi bir başarı yakalanmıştı ve şimdi görünene göre şirketin hedefinde çift işlemci seçeneğine sahip bir tablet var.

ECC’nin veritabanında görünen teknik özelliklere Xiaomi, iki tarafın da gönlü olsun dercesine MediaTek ve Snapdragon seçeneklerine yer vermiş. Kullanılacak işlemciler belli olmasa da MediaTek Dimensity 9000 ve Snapdragon 8+ Gen 1 seçenekleri, performansı en üst düzeye çekebilecek iki seçenektir. Bu da fiyatın uygun olmayacağı anlamına geliyor ancak müşterinin istediği markanın işlemcisini tercih edebilmesi, daha çok görmek istediğimiz bir detay.

Tabletle ilgili bir diğer bilgi de MIUI’ın özel bir sürümünü kullanacağı. Söylentilere göre Xiaomi, tamamen tabletleri için yeni bir MIUI sürümü tasarladı ve yakın gelecekte bunu kullanacak. Tıpkı Apple’ın iOS‘u iPadOS olarak yeniden tasarlaması gibi deneyim iyileştirmeleri, yüzümüzü güldüren detaylar arasında.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir