Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Kargo Takip Seçenekleri

Kargo Takip Seçenekleri

haber haber -
11 0

Kargo Takip Seçenekleri

Türkiye’de ticaretin artması ve serbest ekonominin yaygınlaşmasıyla birlikte nakliye ve kurye şirketleri ortaya çıkmaya başladı. Ve bununla yetinmeyerek, postaları depolarla entegre etme süreçleri tanıtıldı. Süreç böyle devam ederken bir yandan sektöre yeni giren oyuncular konuyu anlayıp yatırım yaptılar ve sayıları artmaya başladı. Türkiye’ye hizmet veren kargo takip firmaları aşağıdaki gibidir.

Sürat Kargo

Sürat Kargo, 2003 yılında hizmete başlamıştır. Bugün 700’e yakın şube ile hizmet vermektedir.

MNG Kargo

MNG holdinge bağlı kargo şirketi 800’den fazla şubesi ile hizmet vermektedir.

PTT Kargo

1840 yılında kurulan PTT, posta hizmeti olarak başladığı yolculuğuna kargo hizmeti ile de devam etmektedir. Ptt kargonun 82 adet ptt başmüdürlüğü, 1019 merkez şube, 2228 adet alt şubesi ve 506 adet acentesi bulunmaktadır.

Aras Kargo

1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan Aras Dağıtım ve Pazarlama, eriştiği dağıtım ağı gücüyle, bu gücün taşımacılıkta da kullanılması kararı alınarak 1989’da faaliyete geçen Aras Kargo’nun da temellerini oluşturmuştur.

Kargo takip sistemi, kargo firmaları tarafından gönderilen ürünlerin süreçleri hakkında kullanıcılara  gerçek zamanlı bilgi ve takip hizmeti vermektir.

Şeffaflık, online alışverişte güvenin sağlanmasında etkilidir. ürünün tahmini teslim süresi, ürünün mevcut durumu, üretim yeri, içeriği, sevkiyat numarası vb. gibi bilgileri içerir.

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir