Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Togg, otoyol hız testinde

Togg, otoyol hız testinde

haber haber -
15 0

Yerli otomobil için artık son adımların atıldığı bir döneme girdik. Şu anda Gemlik tesisinde 208 robot ile parçalı denemeler yapılıyor. Önümüzdeki Temmuz ayından itibaren de üretim denemeleri başlayacak. Araç ise Avrupa’da Euro NCAP performans ve çarpışma testlerine giriyor. Son olarak ise otoyol hız testi sırasında görüntülendi.

Togg tarafından önümüzdeki Mart ayında satışa sunulacak olan C-SUV modeli, otoyol hız testi sırasında görüntülendi. Videodan anladığımız kadarıyla bu test sürüşü sırasında aracın 320 KW’lık 4 çeker modeli kullanılıyor.Öyle ki geçtiğimiz Nisan ayında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da katıldığı test sürüşlerinde bile 4 çeker (320 KW) modeli araç içerisinde 4 kişi olmasına rağmen 0’dan 100’e 4.5 saniyede ulaşmıştı. Bu videodaki yüksek ivmelenmenin de bu motor seçeneğine ait olduğu belli oluyor.

Buna ek olarak, ilgili videonun kim tarafından ne zaman çekildiği bilinmiyor. Fakat araçtaki navigasyon Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu güzergahında olunduğunu açıkça gösteriyor. Ayrıca aracın arka LED aydınlatmalarından çok net bir şekilde Togg’un C-SUV modeli olduğu anlaşılıyor.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir