Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. OLED iPad için özel teknik

OLED iPad için özel teknik

haber haber -
12 0

Apple, merakla beklenen OLED ekranlı iPad modeli için çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlk olarak 2021’de çıkması planlanan ve sonrasında çıkış hikayesi yılan hikayesine dönen model için sızıntı bilgiler gelmeye devam ediyor.

Apple’ın 2024 yılında OLED ekranlı ilk iPad modellerini piyasaya sürmeyi planladığı daha önce duyurulmuştu. Ekran konusunda başarılı olsa da henüz OLED ekrana geçiş yapmayan Apple’ın iPad konusunda daha fazlasını yapacağı gelen bilgiler arasında.

Apple’ın hali hazırda üç ekran tedarikçisi bulunuyor. Samsung’un sipariş için panellerinde kaliteyi arttırdığı belirtilirken LG’nin OLED iPad ekran siparişleri için kendisini hazırladığı gelen bilgiler arasında BOE’nin de kısa süre önce siparişler için hazırlıklar yaptığı söylendi. Ancak henüz daha fazla ayrıntı bilinmiyor.

Apple OLED alanında kesin başarıyı hedefliyor. Daha önce ortaya çıkan raporlarda ise 11 ve 12.9 inç büyüklüğünde OLED ekrana sahip olan iPad’lerin başarısına bağlı olarak, 2025 yılında OLED ekranlı ilk Macbook’un piyasaya sürüleceği belirtilmişti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir