Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. Jeffrey Epstein’ın ‘Küçük Kara Kitabı’ Müzayedede Satışa Çıkıyor

Jeffrey Epstein’ın ‘Küçük Kara Kitabı’ Müzayedede Satışa Çıkıyor

admin admin -
24 0

Yüksek Profilli 221 Kişinin İsmi Açık Artırmayla Satılacak

ABD merkezli ‘Alexander Historical Auctions’ adlı müzayede evi, çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanan ve 2019’da hapishanede ölen Jeffrey Epstein’ın ‘küçük kara kitabı’nı 15 Mayıs’ta kapalı açık artırmayla satışa sunacağını açıkladı. Kitap, Epstein’ın irtibat kurduğu kişilerin isimlerini, adreslerini, telefon numaralarını ve akrabalarının bilgilerini içeriyor.

Epstein Davası ve Kitaptaki Ayrıntılar

Jeffrey Epstein, çocuklara yönelik suçlamalar nedeniyle 2008’de suçlu bulunmuş ve 13 aylık bir ceza almıştı. 2019’da fuhuş ağı oluşturmak suçundan gözaltına alınan Epstein, hapishanede ölü bulunmuştu. Müzayede evi tarafından satışa çıkarılacak kitap, Epstein’ın özel adası ve çevresindeki ilişkilerine dair detayları içeriyor.

Dosyalarda Geçen İsimler

Epstein’ın ‘küçük kara kitabı’ dosyalarında çok sayıda tanınmış politikacı, iş insanı ve ünlü ismi yer alıyor. Dosyalarda adı geçen isimler arasında eski ABD Başkanı Bill Clinton, İngiltere Prensi Andrew, eski New Mexico Valisi Bill Richardson, eski Senatör George Mitchell, manken Heidi Klum ve şarkıcı Michael Jackson gibi ünlüler bulunuyor.

İlgili Yazılar