Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz’dan Flaş Açıklama

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz’dan Flaş Açıklama

haber haber -
21 0

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz’dan Flaş Açıklama: ‘Ndao, Konyaspor’la Anlaştı!’

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Galatasaray maçının ardından takımının performansını değerlendirdi. Ancak, sürpriz bir açıklamada bulunarak takımının önemli oyuncularından Ndao’nun transferi hakkında bilgi verdi.

İstanbulspor, Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray deplasmanına konuk oldu ve maçtan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Osman Zeki Korkmaz, takımının performansını değerlendirdi. Korkmaz, “Planladığımız oyunu sahaya yansıttığımız bir maç oldu. Galatasaray karşısında stratejilerimizi iyi uyguladık, ancak sonuç istediğimiz gibi olmadı” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Osman Zeki Korkmaz’ın açıklamalarının yanı sıra transfer piyasasında da hareketlilik yaşandı. Korkmaz, basın toplantısının son bölümünde sürpriz bir şekilde takımın önemli isimlerinden Ndao’nun Konyaspor ile anlaştığını duyurdu. Transferin detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Ndao’nun Konyaspor’a transferi ligdeki dengeleri değiştirecek gibi görünüyor.

İstanbulspor’un Galatasaray maçındaki performansına dair detaylı açıklamalarda bulunan Osman Zeki Korkmaz’ın, transfer piyasasında beklenmeyen bir hamle ile Ndao’nun Konyaspor’a transferine dair yaptığı açıklama, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Bu gelişmeler, hem İstanbulspor’un geleceği hem de ligdeki diğer takımların transfer stratejileri açısından merak konusu olmaya devam ediyor.  palacebet telegram

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir