Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. ABD’nin Refah’a İsrail Saldırısı Konusundaki Tutumu

ABD’nin Refah’a İsrail Saldırısı Konusundaki Tutumu

admin admin -
32 0

Amerika Birleşik Devletleri’nin Refah’a İsrail Saldırısı Konusundaki Tutumu Hakkında Wood’dan Açıklama

ABD’nin Politikasında Değişiklik Olacak mı?

Amerika Birleşik Devletleri, Refah’a yapılacak bir İsrail saldırısının politikalarını değiştirip değiştirmeyeceği sorusuna yanıt verdi. ABD yetkilisi Wood, daha önce Refah’a karşı yapılan saldırılara ilişkin endişelerini dile getirerek, operasyonların daha dikkatli ve sivillerin korunmasına odaklanması gerektiğini belirtti. Ancak şu ana kadar sivilleri koruma adına herhangi bir plan veya değişiklik görülmedi.

Wood’dan Olası İsrail Saldırısı Hakkında Açıklama

ABD yetkilisi Wood, İsrail’in Refah’a olası bir kara saldırısıyla ilgili konuşurken “Spekülasyon yapmak istemiyorum. İsrail henüz Refah’a girmedi. Girmemesi için teşvik etmeye devam ediyoruz.” şeklinde ifadeler kullandı. Wood, ABD’nin İsrail’in Refah’a kara saldırısını desteklemediğini ve bunun büyük bir yıkıma neden olacağını vurguladı.

Joe Biden’in Açıklamaları

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, daha önce yaptığı açıklamalarda, yaklaşık 1,5 milyon Filistinlinin Refah’a sığındığını ve mevcut koşullar altında İsrail’in bu kente yönelik bir saldırısını desteklemediklerini belirtmişti. Biden, İsrail’in Refah’a yönelik bir kara saldırısının büyük bir yıkıma yol açabileceğini ifade etmişti.

İlgili Yazılar