T3 Vakfı Gençlere Ücretsiz FPV Dron Eğitimi Veriyor

T3 Vakfı, gençlere ücretsiz FPV dron eğitimi veriyor. Program İstanbul’da başlıyor ve detaylar açıklandı.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır, FPV (First Person View) dron teknolojilerine yönelik yeni bir eğitim programının başlatıldığını duyurdu. Program, gençlere yönelik olup ilk olarak İstanbul’da başlayacak ve ardından Türkiye geneline yayılacak.

Hıdır, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Türkiye’nin Teknoloji Takımı (T3 Vakfı) tarafından organize edilen eğitimlerin detaylarını paylaştı. Bu proje ile gençlerin FPV dron teknolojilerini yakından tanımaları ve kullanmaları hedefleniyor.

Teorik ve Pratik Eğitimler Ücretsiz Sunulacak

Eğitim programı, katılımcılara hem teorik bilgi aktarımını hem de pratik uygulama imkanlarını bir arada sunacak. Simülasyon, montaj-entegrasyon ve uygulamalı uçuş eğitimleri programın temel bileşenleri arasında yer alıyor.

Tüm Türkiye’ye yayılması planlanan bu projenin ilk etabı İstanbul’da gerçekleştirilecek. Eğitimler, temmuz ve eylül ayları arasında hafta sonları yüz yüze yapılacak ve tamamen ücretsiz olacak.

FPV dron eğitimlerine katılmak isteyen gençlerin başvuru için son tarihi 15 Temmuz olarak belirlendi.

Benzer Haberler
Sony PlayStation pasif hesapları için yeni dönem Nisan 2026’da başlıyor
Sony PlayStation pasif hesapları için yeni dönem Nisan 2026’da başlıyor
Apple HFS+ Şifreli Destek Sona Erdiriyor macOS Güncellemesiyle Eski Diskler Etkilenecek
Apple HFS+ Şifreli Destek Sona Erdiriyor macOS Güncellemesiyle Eski Diskler Etkilenecek
Dev Göktaşı Apophis 2029’da Dünya’ya Yakın Geçiş Yapacak
Dev Göktaşı Apophis 2029’da Dünya’ya Yakın Geçiş Yapacak
Casper PAD H10 Pro Tablet Geniş Ekran ve Kalem Desteğiyle Öne Çıkıyor
Casper PAD H10 Pro Tablet Geniş Ekran ve Kalem Desteğiyle Öne Çıkıyor
HMD, Yapay Zekâ Destekli Yeni Nokia Tuşlu Telefon Serisini Duyurdu
HMD, Yapay Zekâ Destekli Yeni Nokia Tuşlu Telefon Serisini Duyurdu
Teknolojinin Doğru Adresi..
Tekno Cini - Teknocini.com

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Hakkımızda
Copyright © 2025 Tüm hakları TEKNO CİNİ 'inde saklıdır.