Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. STM, Asya Pasifik Savunma Fuarında Türk Savunma Teknolojilerini Tanıtacak

STM, Asya Pasifik Savunma Fuarında Türk Savunma Teknolojilerini Tanıtacak

admin admin -
38 0

STM, DSA 2024 Fuarında Güney Asya’ya Milli Teknolojilerini Taşıyacak

STM, Türk savunma sanayisindeki başarılarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Şirket, Asya Pasifik bölgesinin en büyük savunma fuarlarından biri olan DSA 2024’te, askeri deniz platformları ve taktik mini İHA sistemlerini Güney Asya’ya tanıtacak.

30’dan Fazla Ülkede İhracat Görüşmeleri Yürütülüyor

STM Genel Müdürü Özgür Güleryüz, şirketin milli mühendislik imkanlarıyla geliştirdiği teknolojilerin uluslararası alanda dikkat çektiğini belirtti. Güleryüz, 30’dan fazla ülkede iş geliştirme ve ihracat görüşmelerinin devam ettiğini vurguladı.

5 Farklı Deniz Projesi Sergilenecek

STM, Türk Deniz Kuvvetleri başta olmak üzere Ukrayna ve Pakistan Donanması için su üstü ve su altı platformları inşa ediyor. STM, Malezya’da 5 farklı deniz projesini tanıtacak ve Türkiye’nin milli gemi projeleri olan MİLGEM Ada ve İstif Sınıfı gemilerini sergileyecek.

STM ayrıca taktik mini İHA sistemleri alanında da faaliyet gösteriyor. İHA’ları “KARGU” ve “İHA BOYGA” ile STM, Türkiye’nin savunma teknolojilerini Asya Pasifik’te tanıtmaya devam ediyor.

STM’nin son gemisi olan TCG KINALIADA (F-514) Korveti ise Japonya liman ziyaretleri kapsamında Kuala Lumpur’a demir atacak.

İlgili Yazılar