Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Sadece 23 adet üretilecek

Sadece 23 adet üretilecek

haber haber -
13 0

Audi, otomobil tutkunlarının gözdesi olan RS ailesine bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Bugün tanıtılan Audi RS7 Exclusive Edition, gücünü 4.0 Litre TFSI motordan alacak.

Audi tarafından üretilen RS serisi, spor otomobil denildiğinde akla gelen model serileri arasında yer alıyor. Performans konusunda oldukça iddialı olan Audi RS7, bir dizi değişiklik ile otomobil tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Çift turboya sahip 4.0 Litre V8 TFSI motor ile karşımıza çıkan model, 591 beygir güce sahip. Audi RS7 Exclusive Edition modeli, yaklaşık 800nm tork üretebilen motor sayesinde 0’dan 100 km/s hıza 3.5 saniyede ulaşabiliyor.

Exclusive Edition’a özel Mamba Siyahı renge sahip olan model, özel bir dış karbon kit ile müşterilere sunulacak. Ağırlığı büyük oranda azaltan karbon kit, aracın performansına katkıda bulunuyor.

22 inç jantlar ile tanıtılan model, standart Audi lazer farlar ile karşımıza çıkıyor. Audi, RS7 Exclusive Edition’un diğer modellerden ayırt edilebilmesi için far muhafazasına mavi led eklediklerini belirtti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir