Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Moto Edge X30 Ultra

Moto Edge X30 Ultra

haber haber -
14 0

Motorola yeni nesil Android akıllı telefonları ile pazara sağlam bir giriş yaptı. Hatta son 1.5 yıldır Asya pazarında satışa sunduğu cihazlarla beklenmedik bir büyüme yaşadı. Şimdi ise 200 Megapiksel kameralı Moto Edge X30 Ultra tarafından çekilen ilk görsel paylaşıldı.

Moto Edge X30 Ultra , özellikleri itibariyle şirketin bugüne kadar yaptığı en iyi akıllı telefon olacak. Aynı zamanda piyasanın da en iyileri arasına yerleşeceği tahmin ediliyor. Zira 200 Megapiksellik kamerası ve Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi ile birlikte amiral gemileri arasında tam bir fiyat performans cihazı olacak gibi duruyor.

Diğer özelliklerine bakacak olursak, cihazın ekranı Samsung’un amiral gemilerinde olduğu gibi kavisli bir yapıya sahip. FHD+ çözünürlükte, 6.67 inç boyutunda ve 144 Hz tazeleme hızı sunuyor. İşlemci tarafında ise Snapdragon 8+ Gen 1 çipi bulunuyor. Buna ek olarak, 125W hızlı kablolu şarj desteği de bulunuyor.

Motorola, yaptığı bir açıklamada Moto Edge X30 Ultra modelinin çıkış tarihi için önümüzdeki ayı işaret etti. Aslında şirket bu cihazı çok daha erken satışa sunmayı planlıyordu. Fakat çip krizi gibi sektörün başına bela olan bazı problemler nedeniyle sürekli ertelenmeler yaşanıyor. Her ne kadar ülkemizde bu tip fiyat performans ürünlerine talep yüksek olsa da Motorola’nın şu an için ülkemizde satış yapmadığını belirtelim.

Fiyat tarafına bakacak olursak, Moto Edge X30 Ultra’nın 12 GB RAM ve 256 GB depolamaya sahip versiyonu 899 Euro’dan satışa çıkacağı söyleniyor. Dolar’ın Euro karşısında değer kazandığını göz önünde bulundurursak, 850 ila 875 Dolar arası bir fiyat etiketine sahip olacağını söyleyebiliriz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir