Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Kullanıcıları sevindiren detay

Kullanıcıları sevindiren detay

haber haber -
17 0

Samsung, yüzde 35’lik pazar payıyla Avrupa’nın en büyük akıllı telefon üreticisi konumunda. Aynı zamanda katlanabilir telefon pazarında da zirvede bulunan şirket Galaxy Z Fold ve Z Flip serileriyle kullanıcı karşısına çıkıyor. Son olarak yakın zamanda tanıtılması beklenen Galaxy Z Fold 4 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Sızıntılarıyla bilinen Ice Universe, Twitter’dan Galaxy Z Fold 4’ün kılıfını paylaştı. Görüntüye baktığımızda katlanabilir telefonun selefine kıyasla daha ince bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Öte yandan hem iç hem de dış ekranların en boy oranlarında önemli iyileştirmeler mevcut.

Galaxy Z Fold 4, Qualcomm 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacak. Yonga seti; selefine göre yüzde 10 daha hızlı CPU ve GPU performansı vadediyor. Ayrıca güç konusunda yüzde 15 daha verimli. Watt başına ise yüzde 20 daha iyi AI performansı sunan yonga setinin 4 nm fabrikasyon süreciyle üretildiğini belirtelim.

Bunun dışında pil konusunda büyük yeniliklerle gelmeyecek. Zira GalaxyClub’ın raporuna göre çift hücreli 4.400 mAh’lik pile sahip olacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir