Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Külçe Altın Nedir

Külçe Altın Nedir

haber haber -
13 0

Külçe Altın Nedir

 

Külçe altın, altınların gramaj ve ayar olarak yüksek altınların içerisinde yer alıp, Külçe Altın sahte altın riskine karşın seri numaralı üretiliyor olup 24 ayar saf altın niteliğindedir. Gram’dan 1 kilo Altın ‘a kadar üretilip kullanıcı veya yatırımcılarına sunulan Külçe Altın altın piyasaları’nın en büyüğü arasında olup gramajına göre yüzbinlerce lira olarak sunulan nadir altın türlerinden biridir de denilebilir.

 

Altın piyasası’nın yönünü çizen bir altın türü olan külçe altın Altın Fiyatları ile takip etmeniz durumunda, canlı olarak yatırımlarınızı gerçekleştirebilecek, altın fiyatları bilginizi daha iyi takip edebileceksiniz de diyebiliriz.

 

Külçe Altın’ı gramajları açısından gram’dan kilogram’a kadar seçenekler sunulduğu ve geleceğe yatırım için en çok kullanılan türlerden birisidir. Lakin Külçe Altın’ın gramaj ve ayarından ötürü paha kısmında yüklü olduğunu ve güvenli liman altın piyasalarında kazandıran ürünlerden birisi olduğunu da söylemek isteriz.

 

Tamamen saf olan Külçe Altın Ayar Bilgileri olarak 24 Ayar ve 1000 gr (1 kg) ağırlığında 995,0 (%99.50) saflıkta bir altın türüdür. Genelde Yatırım amaçlı kullanılan Külçe Altın, 1 kilogram harici, 1 gramdan 500 gram’a kadar çıkabilir.

 

Külçe altın, zaman ile Kulcealtin.com sitesinde güvenle, veya kuyumcularda fiziki olarak satın alınabilir, 8 gramdan başlayan altın 24 ayar has altın şeklinde teslim alınabilir.

 

Sarraflar harici işlem saatlerinde bankalardan’da altın alabilirsiniz, lakin bankalarda al / sat kısmında Döviz Kuru bilgilerinde biraz aralık, yani TL farkı bulunmaktadır. Yatırımcılar için en uygun fiyatlı alım ise Kulcealtin.com veya sarraflardır da diyebiliriz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir