Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Başarılı İş İnsanı Jessica Bachar, PR’ın Öncü İsmi Olarak Kariyerine Nasıl Başladı? İşte Hikayesi

Başarılı İş İnsanı Jessica Bachar, PR’ın Öncü İsmi Olarak Kariyerine Nasıl Başladı? İşte Hikayesi

haber haber -
11 0

Medya sektöründe PR çalışmalarının öncü ismi olan Jessica Bachar, başarılı bir iş insanı olarak öne çıkıyor. Peki, kariyerine nasıl başladı ve bu başarılara nasıl ulaştı? İşte Jessica Bachar’ın ilham veren hikayesi.

Jessica Bachar, PR ve stratejik ortaklık yöneticisi olarak Medya sektöründe parlayan bir yıldız olarak öne çıkmaktadır. Başarılı iş insanı, sektörde bilinen bir firmada çalışmalarını sürdürürken, aynı zamanda girişimci ve tasarımcı kimliğiyle de dikkat çekmektedir.

İşte, iş insanı Jessica Bachar’ın başarı hikayesi:

İstanbul doğumlu olan Jessica Bachar, hayallerinin peşinden gitmek için 17 yaşında tek başına İsrail’e taşındı. İlk olarak diplomasi alanında çalışmaya başlayan Bachar, kariyerine yönelik önemli bir kararla markalaşma ve PR alanında uzmanlaşmaya yöneldi. Bu süreçte İsrail’deki Bar Ilan Üniversitesi’nde siyaset bilimleri ve iletişim çift ana dalıyla eğitim alarak kendini geliştirdi.

Bachar, Fortune 500 şirketlerinin bulunduğu ortak projelerde yer alarak deneyim elde etti ve bu sayede stratejik düşünce, ileri görüşlülük, hedef planlama, danışmanlık ve takım liderliği gibi konularda becerilerini geliştirdi

Medya sektöründe bilinen bir isim olan Jessica Bachar, global anlamda influencerlar, dünyadaki pek çok medya ve performans odaklı pazarlama şirketleriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Jessica Bachar Kimdir?
24 yaşındaki İstanbul doğumlu iş insanı Jessica Bachar, PR Medya Uzmanı, Affiliate Müdürü, PR ve ve Stratejik Ortaklıklar Yöneticisi, girişimci, Tasarımcı. Stratejik ortaklıklar kurma konusunda uzman bir isimdir. Türkçe, İngilizce ve İbranice dillerine hakim olan Bachar, 1.65 boyunda ve 58 kilodur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir