Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. Arap Bakanlar, BM Güvenlik Konseyi’nde UNRWA’nın Önemini Vurguladı

Arap Bakanlar, BM Güvenlik Konseyi’nde UNRWA’nın Önemini Vurguladı

admin admin -
20 0

Cezayir Dışişleri Bakanı Ahmet Attaf: “UNRWA Filistin Halkının Son Umudu”

Cezayir Dışişleri Bakanı Ahmet Attaf, BM Güvenlik Konseyi’nde UNRWA’nın önemine vurgu yaparak, “Bu BM ajansı apaçık saldırılara maruz kaldı. Utanç verici bir şekilde hedef alındı.” dedi. Attaf, UNRWA’nın varlığını sürdürmesi gerektiğini vurgulayarak uluslararası topluma çağrıda bulundu.

Ürdün Başbakan Yardımcısı Ayman Safadi: “UNRWA, Gazze’deki Tek Umut Kaynağı”

Ürdün Başbakan Yardımcısı Ayman Safadi, Gazze’deki insani çabaların omurgasını oluşturan UNRWA’nın önemine dikkat çekerek, “İsrail bunu kırmak istiyor, buna izin vermeyin.” şeklinde konuştu. Safadi, UNRWA’nın vazgeçilmez olduğunu belirterek özellikle çocukların açlıktan öldüğü bir zamanda ajansın daha da önemli hale geldiğini ifade etti.

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan: “UNRWA, Umudu Dir tutuyor”

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan, UNRWA’nın Filistin’deki acı çeken insanlara umut veren yaşam hattı olduğunu belirtti. Bin Ferhan, ajansın tarihte eşi benzeri görülmemiş dezenformasyon kampanyalarıyla karşı karşıya kaldığını ve İsrail’in bu şekilde Filistinlilerin umut kaynağını sonlandırmaya çalıştığını vurguladı.

Mısır’ın BM Daimi Temsilcisi Usame Abdulhalik: “UNRWA, İnsani Yardımın En Harika Örneklerini Sunuyor”

Mısır’ın BM Daimi Temsilcisi Usame Abdulhalik, İsrail’in UNRWA’yı yalan ve iftira yoluyla itibarsızlaştırmaya çalıştığını belirterek, ajansın çalışanlarının insani yardım çalışmalarının en harika örneklerini sunduğunu dile getirdi. Abdulhalik, İsrail’in UNRWA’ya yönelik saldırılarını reddettiklerini söyledi.

İlgili Yazılar