Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. Reklam: News Tanıtım

Tekno Cini – Teknocini.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Amine Noua: Yeni Transfer Takımın Çerçevesine Hızlı Bir Şekilde Entegre Oldu

Amine Noua: Yeni Transfer Takımın Çerçevesine Hızlı Bir Şekilde Entegre Oldu

haber haber -
24 0

Sarunas Jasikevicius Liderliğinde Fenerbahçe Beko, Virtus Segafredo Bologna’yı 88-75 Mağlup Etti

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague’nin 23. haftasında evinde ağırladığı Virtus Segafredo Bologna ekibini 88-75 mağlup ederek önemli bir zafer elde etti.

Jasikevicius: “Üçüncü Çeyrek Savunmamızla Maçı Aldık”

Litvanyalı başantrenör, maçın ilk yarısında savunma konusunda yaşanan sıkıntılara değinerek, “İlk yarıda savunmada kötüydük. Ancak üçüncü çeyrekten sonra savunma anlamında toparlandık. Takımı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu. Jasikevicius, oyuncularının gösterdiği çaba ve performanstan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Fenerbahçe Beko’nun ligin ilerleyen aşamalarında daha da güçleneceğini sözlerine ekledi.

Amine Noua: Yeni Transfer Takımın Çerçevesine Hızlı Bir Şekilde Entegre Oldu

Başantrenör Jasikevicius, basın toplantısında yeni transfer Amine Noua hakkında olumlu değerlendirmelerde bulunarak, “Beklentilerimizi karşıladı. Saha dışındaki duruşu çok önemli, çok profesyonel. Sadece iki idman yaptı, aslında bugün ateşe atmış olduk onu. Çok iyiydi ve takımın çerçevesine girebildi. Sezonun bu döneminde ihtiyacımızı çok iyi şekilde karşıladı.” ifadelerini kullandı.

İkinci Yarıdaki Savunma Zaferi: Başantrenör Jasikevicius Oyuncularını Tebrik Etti

Fenerbahçe Beko’nun bu galibiyetiyle birlikte ligdeki iddiasını sürdürdüğü gözlemlenirken, takımın performansındaki yükseliş merak konusu olmaya devam ediyor. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Başantrenör Sarunas Jasikevicius, oyuncularını ve taraftarları tebrik ederken, ikinci yarıdaki savunma performansının galibiyetlerini belirlediğini vurguladı. oslobet güncel adres

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir